Boho, Робота в комендантську годину

Нічний клуб Boho як символ деградації української еліти

У жовтні гучно прогримів скандал довкола ресторану Boho. Журналіст Української правди Михайло Ткач під час комендантської години навідався у один із закладів Києва, який працює у комендантську годину. 

Ткач прийшов до ресторану Boho за декілька годин до початку комендантської години. Журналіст помітив, що біля закладу перебували люди, які заходили у приміщення ресторану. На вході стояв чоловік, який перевіряв відвідувачів. Очевидно, що це охоронець. Проте журналісту Української правди цей чоловік заперечив свою причетність до ресторану Boho. 

boho, деградація українськохї еліти

Повз заклад регулярно проїжджала поліція, проте правоохоронці ніяк не реагували на те, що біля закладу перебувають люди. На прохання журналіста увійти до закладу – поліціянти запропонували викликати інший наряд, бо у них інший виклик. Тричі Михайло Ткач намагався добитися від поліції, щоб вони увійшли до закладу, який працює під час комендантської години. Проте, поліція до ресторану так і не увійшла. 

П’яна “еліта” ресторану Bohо

За час перебування біля ресторану Boho Михайло Ткач відзняв безліч людей, які приходили і йшли із закладу. Дехто приходив до закладу вже після початку комендантської години, але не змогли потрапити всередину, оскільки власники закладу зачинили двері, щоб журналіст та поліція не змогли увійти. Місцеві мешканці підтвердили, що Boho працює під час комендантської години. 

Одним із відвідувачів, який не зміг потрапити до Boho став “айтішник” Микита, який приїжджав до закладу тричі за ніч. Чоловік не міг потрапити до закладу. Після того, як його забирала поліція, він знову повертався та погрожував журналістові. 

Окрім того, декілька хвилин по закінченні комендантської години з Boho почала “вивалюватися” п’яна золота молодь Києва. 

Що ж не так з українською елітою?

Українська еліта деградувала. Про це свідчить і те, що молоді люди під час повномасштабної війни, коли на передовій така ж молодь боронить країну, дозволяють собі вештатися клубами під час комендантської години та погрожувати всім довкола. Золота молодь Києва вульгарна, позбавлена моральних цінностей та любові до Батьківщини. Все, що їх цікавить – це хизуватися своїми грішми та розважатися. І у цьому є велика проблема. Адже вони відчувають безкарність. Поліція не втручається, оскільки на роботу таких закладів як Boho є політичний дозвіл від покровителів при владі. І цей імунітет недоторканості поширюється також на відвідувачів закладів, які порушують закон. 

Справжня ж українська еліта зараз гине у боях за незалежність України. Молоді хлопці та дівчата кладуть власне здоров’я чи навіть життя, щоб пихаті молодики могли безперешкодно кататися по Києву на люксових авто, напиватися та виявляти агресію? Свідома частина громадянського суспільства активно допомагає всійську, навіть якщо не бере безпосередньої участі у бойових діях. В той час пихата “еліта Києва” розважається і чхати хотіла на війну. 

Проблема ж, насправді, набагато глибша, адже ця молодь – це відображення великого суспільного прошарку, який заробляє гроші нечесним шляхом або чиї батьки збагатилися у кримінальнх 90-х. 

Справжня українська еліта зараз робить все для перемоги України, а от дерадована “еліта” спускає тисячі гривень на п’яні розваги під час комендантської години.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *